top of page

A legnagyobb kaland a saját életed feldolgozása


Akár egy nagy sorsforduló, krízis, trauma, vagy netán súlyos betegség, akár a megértés igénye visz arra, hogy elkészítsd a saját biográfiádat - csodálatos megélések várnak azokra, akikkel elindultunk a nagy kalandra, a saját életének az alapos, az antropozófia szellemében történő feldolgozására. A biográfia nagyon sokat ad mind a készítőjének, mind annak a "biográfusnak", aki kíséri, terelgeti az úton.

Minden ember életútja törvényszerűségeken, ritmusokon át kanyarodik, fut a kiteljesülés felé.

Hopp, álljunk meg máris egy kicsit! Nem az elmúlás, hanem a kiteljesedés felé?

Igen, ez az egyik nagyszerű tanulsága a biográfia-készítésnek. Nem valamitől távolodunk az éveink számának növekedésével, hanem valami felé közeledünk - és ezt megérteni, megélni óriási felszabadító erővel hat ránk és a gyermekeinkre, unokáinkra, leszármazottainkra is.

Számomra az is óriási erőt ad, hogy azoknak, akikkel együtt csináljunk végig a biográfia-készítés folyamatát, az életük legmélyebb tanújává válok. Nagyon közel kerülünk egymáshoz, mert egy olyan rendszer részeiként "dolgozunk" a boldoguláson, amely rendszer hat ránk, jobbá tesz minket, és megajándékoz olyan élményekkel, amiket más módszerek alkalmazásakor nem biztos, hogy ilyen közös "alkotói folyamatban" tudunk megélni.

Gyere, induljunk el a megértésed és a boldogulásod útján!

A biográfia-készítés elkötelezettséget igényel, mivel egy szép, hosszú folyamatot, az életed eddig eltelt éveit dolgozzuk fel - és ezt nem illik abbahagyni... Ezt az elköteleződést kínálom feléd, hogy elinduljunk közösen ezen a gyönyörű, felemelő, sok mindent helyre tevő úton.

22 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page