top of page

Biográfia konzultáció,
az életutad részletes elemzése

*Megismerés
*Megértés
*Megváltoztatás

"Az ember... Akkor szabadulhat meg a múltja fogságából, ha áttekinti élettörténetét." Sheldon Kopp
Mi a biográfia konzultáció? Az életed eseményeinek 7 éves ciklusokba rendezése, megismerése, megértése és a jövő megélésének tudatos megváltoztatása. Törvényszerű, kikerülhetetlen változások, hirtelen, nagy irányváltások, drámák és szerelmek, születés és vesztés, gazdagodás és bukás, betegség és gyógyulás... Milyen célja volt, van ezeknek az életeseményeknek? Elkerülhetetlenek? Meg lehet érteni?
A mélyére tekinteni? Lehet a megértésen és a jövőn változtatni? 

Mit jelent a biográfiai munka? 
- nagy erejű önismereti munka
- felismerjük az élet-eseményeink jelentőségét
- az életünk nehézségeiből segít előnyöket kovácsolni
- segít begyógyítani a sebeket, és ezeket a sérüléseket segít erővé, képességekké alakítani
- megértjük a szüleinket, mit miért cselekedtek úgy, ahogy cselekedtek
- megértjük a kapcsolatainkat, mikor-miért-mi történt bennük
- segít befejezni, lezárni a "levegőben lógó", vagy éppen a lelkünk mélyéig súlyokkal lehúzó dolgokat
- az életünk ritmusának, törvényszerűségeinek megtanulásával segít abban, hogy jól megtervezzük a következő éveket, évtizedeket
Mikor ajánlom a biográfiai munkát?
Ha szeretnél minden "csontvázat" kidobni a szekrényből, és készen állsz teljes mértékben feldolgozni az életed eseményeit. Helyükre illeszteni ezeket, megérteni, mi miért történt, és ezáltal megváltoztatni a rossz irányokat. Ha elkötelezett vagy a saját sorsod és önmagad iránt, és a folyamat iránt - a biográfia-készítés ugyanis hosszú távú módszer, akár egy évig is eltarthat. Ha olyan betegség, egészségi állapot-romlás következett be, amelynek feloldásában érzed, hogy jelentősége van a lelki terhek feloldásának is. Ha olyan életesemények ismétlődnek, amelyek szinte derékba törik az életutadat. Ha harag, bűntudat, félelem kíséri az életedet, és ezek az érzelmek a szüleiddel kapcsolatosan hangsúlyozottan vannak jelen.
Ha úgy érzed, hogy valamit nagyon elrontottál, és szeretnéd megjavítani, helyre hozni. Ha nem sikerül a párkapcsolat, nem érkezik meg a társ, nem teljesül a várandósság, nem jön a baba az életetekbe.
Ha szeretnéd megérteni, hogy mi zajlik benned, mi az a valami, vagy ki az a "valaki", aki nem tudja boldogan élni az életét - és szeretnél ezen változtatni, szeretnél végre boldogulni az életben. 

Tree Lined Path
Compass
bottom of page