top of page

A vállalkozás művészete

Vállalkozói coaching, tanácsadás, mentorálás induló vagy megújulásra kész vállalkozóknak. Együtt-gondolkodás, a céljaid ötletes támogatása. Rendezés, rendrakás, rendezett alapokon történő újra-indítás. Vezetői mentorálás, coaching, fejlesztés. Vállalkozás-felépítés, megújítás, online és offline marketing terv készítése, a kivitelezés támogatása. Csapatépítő, vállalkozás-fejlesztést támogató tréningek tartása - ezeken a területeken tudom támogatni a vállalkozói életedet. 

Az Organikus vállalkozási modell és a Dinamikus ítéletalkotás - A szabadság filozófiája  az alapja annak a vállalkozói coachingnak, mentorálásnak, amit képviselek. Azt vallom, hogy a vállalkozásba nem szabad "belepusztulni", hanem ugyanúgy művészi szintre kell emelni, ahogyan az életünk többi területét is. A vállalkozásunk ne a saját rabszolgaságunkat, hanem a szabadságunkat és önmegvalósításunkat szolgálja. 
A "nulláról" induló vállalkozások és a megújítás, rendrakás, összekuszálódott helyzetek miatt kialakuló problémák megoldása a "specialitásom". 
A vállalkozást segítő, támogató tréningek, oktatás, fejlesztés, fejlődés is fontos területe a vállalkozás művészetét támogató szolgáltatásaimnak.
Aki egyszemélyes vállalkozással szeretne elindulni, főként, ha ez a vállalkozás az élethivatását is tükrözi, jó módszerekkel, ötletekkel, kreativitással várom.
Aki elakadt a vállalkozásában, nem halad úgy, ahogyan szeretné, illetve a vállalkozásában részt vevőkkel nem találja a közös hangot, nincs egyetértés, előre haladás - sok jó megoldást tudok kínálni.
Nincs meg az általad kívánt  rend és rendszer, akadoznak a bevételek, nincs saját szisztémád a problémák megoldására - oldjuk meg közösen. 
Egyéni, valóban működő online és offline marketinget szeretnél, és erre nem akarsz egy vagyont áldozni - keress bizalommal.
Én is vízzel főzök. Nem azt szeretném megmutatni, hogyan tudsz elkölteni x összeget egy kampányra, hanem azt, hogyan tudod megoldani lépésről lépésre, a meglévő eszközeiddel a vállalkozásod beindítását vagy megújítását.
Várok mindenkit józan ésszel, remek módszerekkel, együtt-gondolkodással és szívvel-lélekkel, aki szeretné megtanulni a vállalkozás művészetét. 

Carpentry Work
Young Female Artist
bottom of page