Életrendezés
Tréningek 
Kurzusok 
Workshopok

Szeretettel várlak az önismereti és élmény-tréningjeimre
Szívvel-lélekkel,  különleges módszerekkel, szép megélésekkel várlak a tréningjeimre, kurzusaimra, workshopjaimra, programokra, amelyek révén az önismeret, világismeret, lélek-ismeret lépcsőfokain lépdelhetsz előre.
Egyéni kurzusaimon a saját igényed szerinti témakörben és haladási ütemben kínálok  önismereti, fejlődési programot számodra.
Szlovákiában és Hollandiában is tevékenykedem, örömmel tartok mindkét országban képzéseket, tréningeket, és egyéni kurzusokat is. 
Legközelebbi képzéseimről a fb oldalaimon keresztül tájékozódhatsz: fb.com/birotunde.coach.trener
fb.com/gyogyulasmuveszete.
Egyéni kurzusokra és a tréningekre, workshopokra az elérhetőségeimen jelentkezhetsz. Tel: +36 70 423 4420, e-mail: birotundebiotunder@gmail.com 
A női lélek kincsei / Nőkért, nőként program
Nőként van, hogy ezer sebből vérzünk... Testünk, lelkünk őrzi a fájdalmakat, amelyeket átéltünk eddig. Nem kell ennek így lennie, így maradnia. Mi, nők, óriási erőkkel rendelkezünk, amiket fel kell, fel lehet ébreszteni, és magunk és mások gyógyítására használni. Várom azok jelentkezését, akik szeretnének tudatosan foglalkozni a testük-lelkük gyógyításával, női korszakaikkal, érzéseikkel, megéléseikkel.
A részletes információkat a fb zárt csoportomban megtalálod: fb/gyogyulasmuveszete
Gyógyító borogatások és pakolások workshop
A borogatások, pakolások szinte csodákat tesznek, és valóban segítenek a testi-lelki bajainkon. Mindezt káros mellékhatások nélkül teszik. Az integratív gyógyászatban komoly értéke van az úgynevezett "külső beavatkozások"-nak, vagyis a borogatások, pakolások használatának az egészségmegőrzésben és a betegségek kiegészítő kezelésében. Gyógynövényekkel, főzetekkel, esszenciákkal, aromaterápiás készítményekkel, kivonatokkal és egyéb alapanyagokkal készült terápiás pakolások, borogatások saját élményeken keresztül tapasztalása és elsajátítása a workshopjaim egyik fő témája, melyeken keresztül saját élményeken át tapasztalhatod meg ezt a csodálatos módszert. 

Gyógynövények terápiás felhasználása képzés

A gyógynövények, a Természet ereje és csodája szívünkig hatol, és a teljes gyógyulás és megelőzés tárházát tartogatja számunkra. Legyen a Te életed része is a gyógynövények kultúrája, csodája, terápiás alkalmazása! Borogatások, pakolások, főzetek, esszenciák, illóolajok, aromaterápiás készítmények, krémek, külső és belső használat, megelőző, élvezeti és integratív felhasználás. 4+2 napos képzés, elméleti és gyakorlati nap, valamint egy napos tanulmányi kirándulás. 
Időpont: 2020. április 11-12. + 2 nap gyakorlat és tanulmányi út
Mennyibe kerül? 30 e Ft/fő. Hol? Újpest, Baross irodaház
Egyéni kurzusok
*Biográfia-készítés, az életed részletes megismerése, megértése  és elemzése a fogantatástól a mai napig, és a jövőbe vezető úton is. Hosszú távú program, minimum 10 alkalmas elköteleződést igényel. 
*A női lélek kincsei - női szerepek, férfi-ismeret, párkapcsolati és párkereső tanácsok nőknek
 
*Az újrakezdés művészete - traumák, krízisek, válás, munkahely-váltás, hivatás-keresés, vállalkozási újrakezdés vagy kezdés helyzeteiben hogyan lehet a sebeket begyógyítva, a tapasztalatokat jól hasznosítva új életet kezdeni? 
*Nem találod a helyed? - mentor-program 20-30 év körüli fiataloknak 
*Kristály-gyermek, indigó-gyermek - új nemzedék - új világlátás, természet- és életszemlélet. Vajon érintett vagy-e? Kilógsz-e a sorból? A "másságod" megértését keresed? Gyere, beszéljük meg!
 
Személyre szabott, 3, 6 és 10 alkalmas egyéni kurzusokon sajátíthatod el a számodra legfontosabb önismereti készségeket, szinteket. Minden kurzus egy "nulladik" beszélgetéssel kezdődik, amely ingyenes, kötelezettség-mentes. Ismerkedés, tájékozódás, rövid probléma-feltárás után dönthetsz arról, hogyan tovább. 
.

social media

  • fb/birotunde.net
  • pinterest/birotundeterapeuta
  • https://www.instagram.com/birotunde.

Mobil: +36 70 423 4420

© 2019 Tünde Bíró