social media

  • fb/birotunde.net
  • pinterest/birotundeterapeuta
  • instagram/birotundeterapeuta

Mobil: +36 70 423 4420

© 2019 Tünde Bíró

Legfrissebb tréningek velem

Szeretettel várlak a szakmai- és élmény-tréningjeimre
Szívvel-lélekkel,  különleges módszerekkel, szép megélésekkel várlak a programokra, amelyek révén az önismeret, világismeret, lélek-ismeret lépcsőfokain lépdelhetsz előre. Az aktuális tréningekről és időpontokról, jelentkezési feltételekről az elérhetőségeimen, vagy a fb oldalaimon tájékozódhatsz: fb/birotunde.terapeuta, fb/group/gyogyulasmuveszete. Egyéni kurzusaimon a saját igényed szerinti témakörben és haladási ütemben kínálok személyre szabott terápiás vagy önismereti programot számodra. 
Női kurzusok / A Nőkért, nőként programban külön női kedvezményeket biztosítok
Nőként van, hogy ezer sebből vérzünk... Testünk, lelkünk őrzi a fájdalmakat, amelyeket átéltünk eddig. Nem kell ennek így lennie, így maradnia. Mi, nők, óriási erőkkel rendelkezünk, amiket fel kell, fel lehet ébreszteni, és magunk és mások gyógyítására használni. Várom azok jelentkezését, akik szeretnének tudatosan foglalkozni a testük-lelkük gyógyításával, női korszakaikkal, érzéseikkel, megéléseikkel.
Mikor? Hol? Mennyibe kerül? - a részletes információkat a fb zárt csoportomban megtalálod: fb/gyogyulasmuveszete
Kérd a felvételt a csoportomba, és napra kész információkkal rendelkezel. 
Gyógyító borogatások és pakolások
Terápiás élmény-nap és workshop
Gyógynövényes és egyéb alapanyagokkal készült terápiás pakolások, borogatások saját élményeken keresztül tapasztalása és elsajátítása. 
Mikor? 2019. november 30. (10-17 h), december 16. (14-19 h), 2020. január 18. (10-17 h) Hol? Újpest, Baross irodaház
Mennyibe kerül? 10.000,- Ft/fő, családtagoknak kedvezmény

Jelentkezz a Gyógyító borogatások fb csoportomba bővebb információért!

Gyógynövény-terapeuta képzés, kezdő-haladó és továbbképző tanfolyam

A gyógynövények, a Természet ereje és csodája szívünkig hatol, és a teljes gyógyulás és megelőzés tárházát tartogatja számunkra. Legyen a Te életed része is a gyógynövények kultúrája, csodája, terápiás alkalmazása! Borogatások, pakolások, főzetek, esszenciák, illóolajok, aromaterápiás készítmények, krémek, külső és belső használat, megelőző, élvezeti és integratív felhasználás. 4+2 napos képzés, elméleti és gyakorlati nap, valamint egy napos tanulmányi kirándulás. 
Kezdő:  2020. jan. 11-12., febr. 8-9. + 2 nap gyak. és tanulmányi út
Haladó: 2020. márc. 7-8., ápr. 4-5. + 2 nap gyak. és tanulmányi út Mennyibe kerül? 50 e Ft/fő. Hol? Újpest, Baross irodaház
Egyéni kurzusok
*Biográfia-készítés, az életed részletes megismerése, megértése  és elemzése a fogantatástól a mai napig, és a jövőbe vezető úton is. Hosszú távú program, minimum 10 alkalmas elköteleződést igényel. 
*A női lélek kincsei - női szerepek, férfi-ismeret, párkapcsolati és párkereső tanácsok nőknek
 
*Életközépi válság - 40-45 körül "beüt a ménkű" - mi történik velem?? Hogyan omlott össze minden bennem és körülöttem? Mit tegyek, mit tehetek, hogy rendbe hozzam az életem? 
*Nem találod a helyed? - mentor-program 20-30 év körüli fiataloknak 
*Kristály-gyermek, indigó-gyermek - új nemzedék - új életszemlélet. Vajon érintett vagy-e? Kilógsz-e a sorból? A "másságod" megértését keresed? Gyere, beszéljük meg! 
 
Személyre szabott, 3, 6 és 10 alkalmas egyéni kurzusokon sajátíthatod el a számodra legfontosabb önismereti készségeket, szinteket. Minden kurzus egy "nulladik" beszélgetéssel kezdődik, amely ingyenes, kötelezettség-mentes. Ismerkedés, tájékozódás, rövid probléma-feltárás után dönthetsz arról, hogyan tovább. 
.