top of page

Életrendezés
Tréningek 
Kurzusok 
Workshopok

Szeretettel várlak az önismereti kurzusokra, workshopokra és élmény-tréningekre
Szívvel-lélekkel,  különleges módszerekkel, szép megélésekkel várlak az offline és online tréningjekre, kurzusokra, workshopokra, programokra, amelyek révén az önismeret, világismeret, lélek-ismeret, egészséges életmód, betegségek megelőzése, természetes gyógymódokkal történő kiegészítő kezelése lépcsőfokain lépdelhetsz előre.
A workshopokon a szelíd gyógymódok házi és professzionális alkalmazását is bemutatom: gyógyító borogatások és pakolások, gyógynövényekből készíthető házi készítmények, "Keverem-kavarom" workshop, és számos hasonló, természetes gyógymódokról szóló bemutató van a kínálatomban.
Egyéni kurzusaimon a saját igényed szerinti témakörben és haladási ütemben kínálok  önismereti, fejlődési programot számodra.
Szlovákiában és Hollandiában is tevékenykedem, örömmel tartok mindkét országban képzéseket, tréningeket, és egyéni kurzusokat is. A zárlat idején elsősorban online tevékenykedem, így a világ bármely részéről elérhető vagyok. 
Legközelebbi képzéseimről a fb oldalamon keresztül tájékozódhatsz: Gyógyulás művészete néven keresd, és csatlakozz hozzánk.
Egyéni kurzusokra és a tréningekre, workshopokra az elérhetőségeimen jelentkezhetsz. Tel: +36 70 423 4420, e-mail: birotundebiotunder@gmail.com 
Zen
A női lélek kincsei / Nőkért, nőként program
Több alkalmas kurzus, amelynek során a testi-lelki állapotod javításával foglalkozunk. Nőként van, hogy ezer sebből vérzünk... A kislány kortól kezdve, anyai minták, kamaszkor, nemi érés, menzesz, a várandósságig, a szülés és kismamaság, anyaság megélésében számos traumán megyünk keresztül. A változókor megélésével egyedül, segítő módszerek és információk nélkül nézünk szembe. A párkapcsolati traumákat is fel kell dolgoznunk... Testünk, lelkünk fájdalmasan őrzi a fájdalmakat, amelyeket átéltünk. Nem kell ennek így lennie, így maradnia. Mi, nők, óriási erőkkel rendelkezünk, amiket fel kell, fel lehet ébreszteni, és magunk és mások gyógyítására használni. Várom azok jelentkezését, akik szeretnének tudatosan foglalkozni a testük-lelkük gyógyításával, női korszakaikkal, érzéseikkel, megéléseikkel.
Gyógyító borogatások és pakolások workshop
A borogatások, pakolások szinte csodákat tesznek, és valóban segítenek a testi-lelki bajainkon. Mindezt káros mellékhatások nélkül teszik. Az integratív gyógyászatban komoly értéke van az úgynevezett "külső beavatkozások"-nak, vagyis a borogatások, pakolások használatának az egészségmegőrzésben és a betegségek kiegészítő kezelésében. Gyógynövényekkel, főzetekkel, esszenciákkal, aromaterápiás készítményekkel, kivonatokkal és egyéb alapanyagokkal készült terápiás pakolások, borogatások saját élményeken keresztül tapasztalása és elsajátítása a workshopjaim egyik fő témája, melyeken keresztül saját élményeken át tapasztalhatod meg ezt a csodálatos módszert. 
borog_banner.jpg
Spices

Gyógynövények terápiás felhasználása képzés

A gyógynövények, a Természet ereje és csodája szívünkig hatol, és a teljes gyógyulás és megelőzés tárházát tartogatja számunkra. Legyen a Te életed része is a gyógynövények kultúrája, csodája, terápiás alkalmazása! Borogatások, pakolások, főzetek, esszenciák, illóolajok, aromaterápiás készítmények, krémek, külső és belső használat, megelőző, élvezeti és integratív gyógyászati felhasználást is oktatok. 
Az otthoni és a professzionális felhasználás módjait is megismerheted a képzésem által. Önmagadon, családtagjaidon, vagy professzionális szinten masszőrként, természetgyógyászként, testkezelőként, kozmetikusként is plusz tudásra tehetsz szert. 
A képzés 4+2 napos, 4 nap elmélet, 2 nap gyakorlati napból áll. 
Egyéni, vagy mini csoportos oktatást is vállalok. Hollandiában és Szlovákiában is kérheted ezt a képzést is, kihelyzett, illetve részben online kapcsolat révén. 
egeszseges_fogyas_banner_2020.jpg
pozitiv_egeszseg_uj_banner_2020.jpg
Egyéni kurzusok, coaching, tanácsadás
* Pozitív Egészség Program, az életed 6 fő területének áttekintése, és  a szükséges változások megtervezése, véghez vitele / prevenciós program
* Biográfia-készítés, antropozófus coach módszer. Az életutad részletes megismerése, megértése és megváltoztatása
* Anyagcseréd finomhangolása - testsúly-optimalizálás, anyagcsere-problémák, hormonális egyensúlyi zavar esetére szóló szelíd, természetes megoldások, egészséges étrend és életrend kialakítása / fb tanulócsoporttal támogatva
* Sophia útja - a női lét korszakai, önismeret, női szerepek, különleges női erők megismerése és a testi-lelki erőt, egészséget támogató módszerek, szerek alkalmazása, hivatáskeresés, a boldogulás útjai és lehetőségei
* "Női beavatások" program, fb tanulócsoportok és egyéni kurzusok:
1. A szerelem és a párkapcsolat művészete, az érzelmek birodalma
2. Ezeregy éjszaka... Az érzékek birodalma, szexuális kultúra, problémák
3. Baba Yaga korszak, a női bölcsesség korszaka, a változókor művészete 

* Életrendezés coaching - traumák, krízisek, válás, munkahely-váltás, hivatás-keresés, vállalkozási újrakezdés vagy kezdés helyzeteiben hogyan lehet a sebeket begyógyítva, a tapasztalatokat jól hasznosítva új életet kezdeni? 
Nem találod a helyed? - mentor-program 20-35 év körüli fiataloknak 
* Hivatásod a vállalkozásod? Mini- és kisvállalkozások coaching, tanácsadás, agy mentorálás, az organikus vállalkozási modell megismerése és alkalmazása. Online és offline marketing tanácsadás. 
 
.
bottom of page