top of page

Életrendező coaching
Az önmagadra találás művészete

Coachként és mentorként segítek a vágyaid, céljaid, terveid megvalósításában. Ha útkereső vagy, új hivatást keresel, nem tudsz elindulni az életben, vagy újra indulni egy munkahely-váltás, vagy párkapcsolati válság után, vagy szeretnél végre a saját felnőtt utadra lépni. Önismereti, világismereti út bejárása, új vállalkozás elindítása, a vállalkozásod megújítása. Bátorítalak, támogatlak, segítek tisztázni az alapelveket, terveket készíteni, bölcs döntéseket hozni  és jól cselekedni a boldogságod, boldogulásod érdekében. 

A coachként olyan megoldási és konfliktus-kezelési eszköztárral rendelkezem, amely probléma- és konfliktus-kezelési kultúrát is tanít.
Felhívom a figyelmedet az akadályokra az életed különböző területein. Segítek ezeket az akadályokat felismerni, eltávolítani, és a helyüket élő, friss dolgokkal megtölteni.
Segítek feltérképezi és felismeri az igazi erőforrásaidat.
Látom és hiszem a tehetségedet, a képességeidet, a kibontakozási lehetőségeidet. Akkor is látom, ha mások és te magad nem így látod. Ha kell, konfrontálódom veled - érted. 
A coach jó pedagógus, jó pszichológus, jó megfigyelő. Nem terápiás, hanem tanácsadói minőségben van jelen. 
Előítélet-mentes. Etikus. Jó emberismerő, és segít neked is azzá válni.
Gondoskodik arról, hogy kevesebb legyen az életedben a stressz, a felesleges kör, a kidobott pénz, és hogy a kívánt pozitív változások bekövetkezzenek az életedben.

Change
bottom of page