top of page

Tréningek, élmény-tréningek és workshopok

Önismereti, tematikus és élmény-tréningeket tartok érdeklődőknek, szelíd gyógymódokkal foglalkozó  szakembereknek és vállalkozóknak. 
tunde_portre_2019.png

Pedagógus vagyok. Ma már főként felnőtt-pedagógus. Felnőtteket tanítok meg felnőttként viselkedni, dönteni, szeretni, vállalkozni, életet és sorsot alakítani. Hiszek az élethosszig tartó tanulásban. Számomra az igazi boldogság, amikor egy "osztályteremben" vagyok újra, ahol a "tanulók", vagyis a tréning résztvevői együtt okosodnak, fejlődnek velem. Vallom, hogy mindig 'tanítónéni' voltam és maradok, bármit is csinálok az életem során... Ezért is élvezem olyan nagyon a tanítás csodáját akár tréningek, előadások, workshopok, akár egyéni kurzusok formájában.
A tanári diplomám megszerzése óta sok olyan képzésen vettem részt, ahol pedagógiai, oktatási, tanítási módszerekben gazdagodhattam, tudatosodtam. A nógrádkövesdi általános iskola képesítés nélküli tanítónénijének a nyíregyházi tanárképző főiskolától, általános- és középiskolai tanárként, felnőtt oktatóként, trénerként hosszú szakmai út vezetett a hollandiai Olde Vechte tréner-képző központig, és a Szabadság filozófiája coach-rendszerig. Különleges antropozófus módszer a Biográfia-készítés, amelynek szintén művelője vagyok. 
Az antropozófiai tanulmányaim is a pedagógia mélyebb összefüggéseit, megértéseit adják számomra. 
Pedagógiai módszerekben tudatosan tanulok, fejlődöm a mai napig. A módszertani fejlődés nagyon sokat adott számomra, saját megélésben és lelki megújulásban is, pedagógiai, pszichológiai, fejlesztési, megértési lehetőségekben.
Mi történik az én tréningjeimen?
Változás, felismerések, önismeret, meditáció, közös lélek, sírás és nevetés, sok játék. Játékosan komoly tanulás önmagadról, a vállalkozásodról, a munkatársaidról, a problémáidról és a világról. Olyan fejlődési lehetőség, amelynek során sok bajodra, problémádra, működési nehézséged okaira ráláthatsz, és ezekre a bajokra megoldási lehetőségeket találhatsz.
Megismerés. Megértés. Megváltoztatás.
Tudatosodás. Fejlődés. Boldogulás.
Tréningek és workshopok, előadások tartását vállalom külső helyszíneken, Szlovákiában, Angliában és Hollandiában is. Vállalkozásoknak és magánszemélyeknek, cégeknek, szelíd gyógymódokkal foglalkozó szakembereknek és érdeklődőknek egyaránt. 

Az önmagadra találás művészete
- Biográfia-készítés, egyéni
- Sorskönyv-átírás, egyéni
- Életrendező kurzus, egyéni
- Párkapcsolati és párkereső kurzus, egyéni 
- A tigris felébresztése - trauma-oldó tréning, csoportos és egyéni

 

Meditation by the Sea

Tréningek vállalkozóknak - nekem a legkisebb is számít! 
- Organikus vállalkozási modell
- Online készségek és lehetőségek fejlesztése
- Induljunk a nulláról?
- Újra építés, újjá építés
- Rakjunk rendet!

- Csapatépítő tréningek
- Konfliktus-kezelés, hatékony, eredményes kommunikáció

 

Business Meeting

Szelíd gyógymódok szakmai tréningek és workshopok:
- A gyógyulás útja - gyógyulási tervkészítés súlyos betegségben szenvedőknek 
- Gyógyító borogatások és pakolások készítése
- Gyógynövényes és aroma-terápiás keverem-kavarom workshop, krémek, kivonatok, olajok, ételek, italok készítése

 

Homemade Remedies
bottom of page