top of page

Mi segíthet a nehézségeink megértésében?

Frissítve: 2022. szept. 23.

A Biográfia-készítés, biográfiai konzultáció az antropozófus gyógyászathoz kapcsolódó coach-módszer. Az ember életútját tekinti végig, a fogantatástól a jelenig, és kitekint a jövőbe is. Ha szeretnél biográfiai konzultációt kérni tőlem, és/vagy elkészíteni a teljes biográfiádat, várlak szeretettel. Személyesen (Újpesten), és online is.

Megismerés - megértés - megváltoztatás

Mikor beszélgetek valakivel, és sorolja az élete nagyobb, jelentős eseményeit, máris sorolom be fejben a biográfia életrendjébe ezeket a történéseket.

Sok sorsot hallgattam úgy meg, hogy már a biográfia rendszere szerint értelmeztem az eseményeket. Nagy megértést ad látni, ahogy a sorsfordulók mindenkinél ugyanakkor, ugyanott vannak, és az egyes szakaszokban a törvényszerűségnek megfelelő életfeladatokat hozzák el.

Te mire emlékszel 9 éves korod körül?

Mi történt veled 18 és 19 éves köröd között, ami jelentős volt?

És mi történt 28 éves korod körül, ami megrengette az életed?

Sorolhatnám tovább - 31-32, 33, 35, 37,5 év... Aztán 42, 46 és fél év... Törvényszerű, kikerülhetetlen változások, hirtelen, nagy irányváltások, drámák és szerelmek, születés és vesztés, gazdagodás és bukás, betegség és gyógyulás...

Milyen célja volt, van ezeknek az életeseményeknek, hogy ilyen törvényszerűen következnek be?

Miért, hogy pont akkor és úgy következnek be?

Hogyan használhatom ezt a tudást arra, hogy megértsem a sorsom, az életutam, és ennek megfelelően töltsem be az élettel kapcsolatos "ígéreteimet"? Hogy a jövőben felkészüljek a változásokra, jól készüljek fel ezekre, és megerősödve, boldogulással telve folytassam az utamat?

Csodálatos lehetőség a biográfia-készítés mindkettőnknek, neked, aki megismered a sorsod, életutad eseményeinek az okát és tanulságát, és nekem is, aki végig kísérlek ezen a folyamaton.

Megismerés - megértés - megváltoztatás.

Ezt kínálom azoknak, akik úgy döntenek, elkészítik velem együtt a saját Életkelyhüket. Azért, hogy a megismeréssel párhuzamosan megértsék, ami eddig történt velük, meg tudjanak bocsátani azért, ami és ahogy történt velük, és meg tudják változtatni mindazt, ami még előttük áll.

A biográfia-készítés nagy elköteleződést igényel. Azokat várom, akik elkötelezettek arra, hogy ezt a szép, nagy feladatot közösen vigyük végig. A boldogulásod, a boldogságod, és szeretteid, a családod boldogulása érdekében.

8 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page