top of page

Mit jelent a vállalkozás művészete a szolgáltatásaimban?

Frissítve: 2022. szept. 23.

Mini- vagy kis-közepes vállalkozóként nem tudod, hogyan lehetne elindulnod, fejlődnöd, változtatnod a kibontakozásod, önmegvalósításod, szabadságod, megélhetésed érdekében? Szeretnéd valakivel megbeszélni az ötleteidet, aki nem elkölteni akarja a pénzed, hanem segít minél többet a zsebedben tartani? Szeretnél profi offline és online hátteret, de nem "profi" árakon? Várlak szeretettel a vállalkozói coaching programomra, hogy megvalósíthasd az álmaidat - de közben nagyon is éber és reális legyél.

Vállalkozói coaching, tanácsadás, mentorálás induló vagy megújulásra kész vállalkozóknak olyan elvek alapján, amelyek segítenek nem rabszolgává válni a saját vállalkozásodban. Vállalkozás-felépítés, megújítás az organikus vállalkozási elvek szerint - azaz: a vállalkozást olyan "élőlénynek" tekinteni, amely az alapító és működtető személy és a külvilág együttműködésén, harmóniáján alapul. Az online és offline marketingterv oly módon történő készítése, kivitelezése, amely nem a milliók elköltéséről, hanem az okos, átgondolt terveken alapul. A vállalkozásban dolgozó személyek önismeretének, jól-létének, együttműködésének támogatására tréningek tartása. A vezetői mentorálás a tevékenységemhez tartozik, szolgálva a vezető munkatársak testi-lelki és mentális egészségét.

A "nulláról" induló vállalkozások és a megújítás, rendrakás, összekuszálódott helyzetek miatt kialakuló problémák megoldása a "specialitásom". Az Organikus vállalkozási modell és a Dinamikus ítéletalkotás az alapja annak a vállalkozói coachingnak, mentorálásnak, amit képviselek.

A vállalkozást segítő, támogató tréningek, oktatás is fontos területe a vállalkozás művészetét támogató szolgáltatásaimnak.

Aki egyszemélyes vállalkozással szeretne elindulni, főként, ha ez a vállalkozás az élethivatását is tükrözi, vagy elakadt a vállalkozásában, nem halad úgy, ahogyan szeretné, illetve a vállalkozásában részt vevőkkel nem találja a közös hangot, nincs egyetértés, előre haladás, rend és rendszer, akadoznak a bevételek, nincs saját szisztémája a problémák megoldására, egyéni, valóban működő online és offline marketinget szeretne, és erre nem akar egy vagyont áldozni - keressetek bizalommal.

Én is vízzel főzök. Nem azt szeretném megmutatni, hogyan tudsz elkölteni x összeget egy kampányra, hanem azt, hogyan tudod megoldani a meglévő eszközeiddel a vállalkozásod beindítását, vagy megújítását.

2 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page