top of page

Mi változik 50 fölött?

Frissítve: 2022. szept. 23.

Szerelmi varázs érett korban - e-könyv Tünditől az 50, 60 + korosztálynak az intimitás, a szerelmi és szexuális egészség és képességek, az öröm képességének megőrzéséről, visszanyeréséről. Hormon-harmónia, testi-lelki-mentális egészség, anti-aging. Az e-könyv ára 9.000,- Ft, személyes konzultációval együtt 25 ezer Ft. Megrendelhető a birotundebiotunder@gmail.com e-mail címen.

Mi történik velünk 50 fölött? Milyen kérdések merülnek fel? Milyen mintákat követhetünk? Milyen döntéseket érdemes meghoznunk? Mit tehetünk az egészségünkért és az aktív, jó idősebb korért?

* Megváltozott női és férfi szerepek: mennyit érek férfiként/nőként, ha már a nagyszülő korba értem? Középkorú vagyok még, vagy már idős?

* Lehetek-e szexi, vonzó a másik nem, a párom számára? Kénytelen vagyok-e az ápoló-gondozó szerepkörbe beletanulni?

* Mit kezdjek a megváltozott testemmel? Hogyan viszonyuljak a páromhoz, ha már kissé megkoptunk mindketten? * Hogyan öltözködjek, hogy stílusos maradjak?

* Hogyan bánjak a szexuális vágyaimmal?

* Mi van már mögöttem mi van még előttem?

* Új tervek, új vágyak, a bölcsesség kora: hogyan alkalmazkodj? Hogyan találd meg a helyed, a szíved és a lelked ebben az időszakban?

* Nőknek: a "baba yaga" korszak szépségei, az érett nő csodálatos tulajdonságai, az érett nőiség kifejezésének módjai

*Férfiaknak: a kapuzárási pánik megoldásai, férfi változókor. Új élet kezdése egy fiatalabb partnerrel?

* Szexuális zavarok, fizikai és pszichés problémák a szerelmi életben, libido-hiány, lubrikáció, merevedési zavarok, korai magömlés.

* Párkapcsolati problémák, kapcsolati megújulás, a szenvedély felébresztése ötven fölött.

* Ismerkedési problémák, új kapcsolatok kialakítására való készség.

* Anti-aging program kidolgozása külső és belső kúrák igénybevételével.

* Hogyan használd az aromaterápiát, gemmoterápiát, gyógynövény-terápiát az egészséged, aktivitásod és szexuális erőd megőrzésére?

* Párkapcsolati problémák, kapcsolati megújulás, a szenvedély felébresztése ötven fölött.ldások.

* Betegség-megelőzés, vagy meglévő betegségek esetén természetes kiegészítő program kidolgozása, pl. cukorbetegség, magas vérnyomás, pajzsmirigy-problémák.

* Lelki problémák, depresszió, céltalanság, új kihívások, életkedv, életstílus indítása.

* Gyermekek otthonról történő távozásával kapcsolatos lelki traumák feldolgozása.

* Társvesztés, válás, vagy haláleset utáni traumák feldolgozása.

* Műtétek utáni pszichés és fizikai változások feldolgozása, pl. mell-műtét, nőgyógyászati műtét, prosztata-műtét. A beavatkozást megelőző időszakban felkészítés, támogatás.

* Plasztikai műtétekkel kapcsolatos tanácsadás, felkészítés, a változások feldolgozása a műtétet követő időszakban.


Tetszenek az írásaim, a tanácsaim? Támogasd a munkám adománnyal! Alkalmanként, vagy rendszeresen is küldhetsz támogatást számomra, hogy fent tudjam tartani ezt az információs forrást számodra. Kérd emailben a számlaszámom: birotundebiotunder@gmail.com .

Hálás, meleg szívvel köszönöm, ha úgy döntesz, megér egy általad megállapított összeget az edukációs, információs tevékenységem.

29 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios


bottom of page