top of page

Életrendezés

Ülünk egymással szemben, és megosztod velem életed legfontosabb kérdéseit, megoldandó problémáit. Vagy legnagyobb vágyát, kihívását, feladatát. A hegyet, amelyet meg akarsz hódítani. 
Figyelek rád. Meghallgatlak. Kérdezek. Veled vagyok. Várok. Remélek. 
Nincsenek előítéleteim és elvárásaim. 
Felteszem a kérdéseimet: Ki vagy? Mi fáj? Miben segíthetek?
A coaching, mentorálás, tanácsadás, biográfia-készítés, tréningek, a pedagógia, az önismeret és a felnőtt-pedagógia eszközeivel vagyok jelen az életedben, döntéseidben, a krízisedben, a megoldandó helyzeteidben.
Segítségül hívom az antropozófia, természetes életmód, aromaterápia,  Bach-virágesszenciák, gyógynövények támogatását.
Hozzáteszem az életben gyűjtött tapasztalataimat - mindannyian túl vagyunk már néhány kemény krízisen.
A vállalkozásodban, hivatásodban is támogatlak. Akár egy szál magad indulsz el ebben, akár kisebb csapattal - a coaching, mentorálás, tréningek, online és offline marketing területein tapasztalt, ötletes  társra találsz bennem. Tudunk a nulláról is építkezni. 
Minden vágyam, hogy megszólaljon benned az életed szép dallama!

Bíró Tünde 
Tanár, coach, tréner
tundi_2022_02.jpg
Stones of Meaning
Coaching

A coach hisz benned, támogat, látja a tehetséged. Segít abban, hogy kihozd magadból a legjobbat. Rendezni tudjad az életed, új utakat tudjál nyitni. 

Woman Laying in Field
Tréningek, workshopok

Élményeken, megélésen és megértésen keresztül változni és változtatni - a tréningek és workshopok az élethosszig tartó tanulás lehetőségei. 

Business Growth
Vállalkozói tanácsadás

Az organikus vállalkozási modell közelebb visz a szabadsághoz, a vállalkozás, mint élethivatás, természetes növekedés, tudatos vállalkozói lét eléréshez. 

bottom of page